Geplaatst op 17 reacties

Ballroom dansen online

Studenten50%

op ballroom privéles 

Openingsdans

leren?

Contact?App

live chat

17 gedachten over “Ballroom dansen online

 1. Neem contact op voor online of in persoon stijldansen / ballroomdansen priveles en groepsles in dansen d.m.v. het email adres in het blauw of whatsapp/bel 0657297489

 2. Tarieven voor de danslessen zie home page met het tarieven tabel voor de danslessen

 3. Welkom bij ballroomdansen online. Wij zijn vrijwilligers/dansers, we hebben onder leiding van hoofdklasse dansleraren priveles en groepslessen. Ze geven voor een betaalbare prijs dansles. Zelf zijn ze actueel nog elke maand dansles in London bij 1 van de wereldkampioenen. De afgelopen 15 jaar gaan ze al elke maand naar London voor danslessen om de hoogste kwaliteit lessen (betaalbaar) ook in Nederland te geven.

 4. Agenda stijldansen wedstrijddansen. Login voor de dansagenda.

 5. Dans Sociëteit zoekt stijldansers en vrijwilligers. Doe mee en meld je aan.

 6. 3D inzicht in dans-techniek en danspassen. De 3d motioncapture maakt het gemakkelijker om de vinger op de zere plek te leggen.

 7. Je persoonlijke volg-video-camera die je danspassen volgt. Ideaal voor jou en je danspartner om dansen op te nemen en terug te kijken. Geen cameraman/vrouw meer nodig.

 8. Wees een onderdeel van de stijldansen/ballroomdansen scene en maak gebruik van het danshotel voor stijldansen/salsa/stijldansen/ballroomdansen dans-hostel (6 bedden)

 9. GRATIS PROEFLESSEN stijldansen ballroomdansen salsa lindyhop enzovoorts

 10. Bekwaamheids diplomas voor dansleraar en danssporttrainer (fdo diploma) dansdocent altijd aanwezig

 11. Beginnerscursus stijldansen of ballroomdansen volgen? Meld je aan voor de mogelijkheden.

 12. Wil je je openingsdans voor op je bruiloft leren? Bel of email voor de voorbeeld dansvideo’s van dansparen die de afgelopen vijftien jaar hun openingsdans bij ons hebben geleerd. Iedereen heeft voor zijn/of haar openingsdans verschillende wensen. van 4 danslessen tot 20+ danslessen.
  We kunnen ook dj leveren, of bijvoorbeeld droog-ijs voor speciaal effect. Tevens leveren we vaak verduisterings doeken om voor de ramen te doen omdat er tijdens de openingsdans nog daglicht is.

 13. We geven les op onze eigen locatie maar ook danslessen in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Den Haag maar ook Almere. Privelessen geven we ook op scholen en in buurtcentra op verschillende locaties.

 14. Kom ook op de dans-oefenavonden en geniet van het dansen. Vrijdansen beginners dansavond en feestavond.

 15. Stijldansen en ballroom dansfeesten. Wil jij naar een vrijdansavond van bijvoorbeeld ballroom en stijldansen en had je altijd al willen dansen?
  Wees dan goed voorbereid en maak gebruik van onze privelessen daar leer je het leiden en volgen van het ballroom en stijldansen tot in de puntjes. Je kan dan veel met de dansleraren dansen waardoor je de kneepjes leert kennen.

 16. Wij verzorgen naast online lessen ook ook workshops en demonstraties. Ben je op zoek naar dansworkshop of ballroom demonstraties. Neem contact op voor meer info over workshop dansen.

 17. Neem contact op voor priveles ballroom en stijldansen
  via het email adres voor priveles Kleine groepjes ook mogelijk.

Reacties zijn gesloten.